Module, ateliere si evenimente

Modulele și atelierele le stabilim împreună, ca și mod de lucru și etapele în care parcurgem informația și derulăm transferul de know-how. Atelierele pot fi interactive iar evenimentele se pot derula și uneori modifica, ad-hoc. Consultanța poate fi chiar vastă, îmi place ceea fac, ceea ce am făcut, iar dacă vrei sa iți împărătesc diverse trăiri si experiențe, trebuie doar să intrăm în conexiune cât să stabilim dacă avem posibilă chimia unei colaborări.

1. Modul de 4 ședințe cu întocmirea împreună cu clientul a unui meniu pentru 7 zile (sau 14 zile)

În funcție de preferințele și starea clientului – modulul include principiile alimentare, indicele glicemic al alimentelor, vitaminele și mineralele și compunerea de meniu. Întâlnirile sunt săptămânale pe o perioadă de o luna. Este primul pas către o înțelegere și dobândire de informații in abordarea dietei si a nutriției pe termen lung, pentru a stabili un mod de viată si o alimentație sănătoasă. Modulul este necesar oricărei persoane care dorește să se stabilizeze la o greutate normală vârstei, sa fie alimentat cu vitaminele, mineralele și fibrele necesare organismului și, de asemenea, să-si înțeleagă stările și semnalele corpului dar și gândurile și sentimentele. Modulul reprezintă informația și calea, către un trai FIT.

2. Modul cu mai mult de 4 ședințe, o colaborare pe termen lung

Modulul este stabilit împreuna cu clientul, pentru o monitorizare mai lungă și o restabilire de meniu în funcție de greutatea care se schimbă, în timp. Pentru anumite persoane nu sunt suficiente 4 ședințe, pentru a atinge un trai FIT. Fie greutatea normala necesită mai mult timp pentru a fi atinsă, fie stresul este mult prea mare și greu de anulat în așa fel încât să se poată implementa meniul și dieta propusă in cele 4 ședințe inițiale, clar este că sunt nevoie de mai multe întâlniri. Plecam de la baza modulului inițial de 4 ședințe și adăugam câte întâlniri mai sunt necesare, pentru a ne atinge obiectivele propuse și de a ne forma un mod și stil de viață sănătos, care sa ne aducă energia, vitalitatea și greutatea dorită.

3. Ateliere online și în locații, despre nutriție

Atelierele reprezentări fie o ședința din cele individuale dar cu mai multe persoane, atât in mediu online cât și fizic sau o combinare de informații din mai multe ședințe, în funcție și de întrebările elevilor și a dinamicii întâlnirii. Scopul atelierelor este de stabili o conexiune care pe viitor să fie folosită de către cei care au participat, pentru a-și redobândi energia și motivația, vitalitatea și dorința de a urma un trai FIT, în baza informațiilor și discernămintelor dobândite în timpul acestor ateliere, legat de nutriție și detoxificări, vitamine si minerale, rețete si compunere de meniuri. Atelierele leagă prietenii și ne ajută să înțelegem mai simplu de ce suntem doritori să fim atât de conectați ca și ființe sociale și sociabile. Nu suntem egocentriști!

4. Ateliere cu copii și părinți

Copii din ziua au mare nevoie de educare nutriționala iar părinții, de asemenea, dar în alt registru, pentru a le putea oferi minorilor suportul în a alege alimentația potrivită unei vieți sănătoase. Atelierul este compus în special pentru copii, adolescenți, in așa fel încât aceștia să înțeleagă ce înseamnă o alimentație sănătoasă și cum cea mai buna cale de a mânca sănătos este aceea în care iți gătești singur, în felul acesta cunoscând ceea ce ajunge in farfurie. Părinții trebuie să învețe să ofere copiilor ingredientele sănătoase cât și suportul moral în a-și ajuta copii să aleagă hrana vie, sănătoasă și echilibrată în detrimentul comenzilor online și a alimentației toxice. Atelierul este pentru copiii care au nevoie ajutor cu sportul părinților care aud, văd și înțeleg că o minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos. Învățăm să iubim să gătim.

5. Organizare de retreat culinar – nutrițional (minim 10 persoane)

O îmbinare a experienței mele din gastronomie cu pasiunea pentru nutriție și un mod de viață sănătos este calea către un retreat minunat, alături de oameni dornici de socializare și experiențe noi. Învățam să gătim împreună, să compunem farfurii gustoase și cel mai important, să le compunem corect și sănătos, cu toate vitaminele și mineralele necesare organismului. Discutăm și împărțim informații și experiențe, în jurul nutriției și alimentației, dar nu numai, legăm prietenii autentice și facem un schimb de experiențe, trăiri și emoții. Ne retragem în jurul mâncatului sănătos, alături de oameni frumoși și buni, pentru a medita, a ne regăsi si a ne încărca bateriile pentru un trai FIT și pentru o nouă abordare a vieții. Mâncăm cu poftă, la mese pline de oameni!

6. Organizare de evenimente culinare (maxim 20 de persoane)

Rețete culinare compuse corect nutritiv, gustoase și potrivite la ocazii speciale, în locația aleasă de client, rețetele fiind gătite, sau finalizate de echipa traiFIT, în locația clientului. Daca te-ai săturat să mergi pe același clișee în a mânca la evenimentele importante din viața ta, poate e timpul să alegi o nouă abordare în ceea ce privește masa pe care dorești să o oferi invitaților sau familie. Experiența din gastronomie și cunoștințele din nutriție sunt garantul unei mese gustoase si sănătoase. După un asemenea eveniment te vei simți plin de vitalitate și energie în loc să fie necesară o detoxificare. Plus că râmai cu anumite cunoștințe și poți repeta experiență în baza celor dobândite. Evenimentul vine și cu o explicare a rețetelor și ce benefici sunt aduse organismului, prin consumarea alimentelor din compoziția rețetelor.

7. Eveniment culinar și socializare, cu atelier pe nutriție, în locații HoReCa

Echipa traiFIT prepară, finalizează sau expune rețete corect nutritiv, în locația horeca, cu promovarea evenimentului în prealabil (maxim 20 porții). Gătim acolo unde, fie suntem invitați, fie ne place nouă, că-i un vibe bun. Gătim si discutăm, râdem și ne bucurăm împreuna, la o masă gustoasă, dar corect asamblată nutritiv. Expunem și educam de ce este rețeta benefică organismul și cum ne ajută să avem energie și vitalitate. Facem poze și filmulețe, ne expunem pe rețelele de socializare cât să ne facem remarcați și să promovam un stil de viață sănătos. Asociem un trai FIT evenimentului și locației, recomandând celor care au grijă de corpul, mintea și sănătatea lor, să tânjească după asemenea evenimente sau să caute locația. Socializăm traiFIT.

8. Consultanță în zona HoReCa

Experiența din protecția consumatorilor, gastronomie și principiile nutriției sunt o bună combinație pentru o fidelizare de clienți sau atragerea de unii noi, pentru o optimizare și o stabilire de meniuri în abordarea traiFIT, corect nutrițional, cât și pentru o abordare diferită în contextul actual, cu dorința tot mai mare a oamenilor de a mânca sănătos și de a avea grijă de sănătatea și corpul lor. Cunosc tot ceea ce se poate întâmpla în spatele unei bucătarii de succes sau ba, ce probleme pot exista și cum se pot remedia, îmi place să am grijă de sănătatea și corpul meu, de mintea, energia și vitalitatea mea. Te pot ajuta și pe tine, fie să-ți mulțumești clienți, fie să-ti duci afacerea către un vibe bun, cu o mâncare sănătoasă, sau pur si simplu, să-ți rezolvi o problemă, sau mai multe.

Contact pentru pret